دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری جلسه فرهنگی دانشجویی
برگزاری جلسه فرهنگی دانشجویی
جلسه فرهنگی دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی با حضور ریاست دانشکده دکتر "سید محمد مظلومی" و اعضای شورای فرهنگی روز دوشنبه 31/3/1400 در محل دفتر ریاست دانشکده برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی رئیس دانشکده دکتر "سید محمد مظلومی" در ابتدای این جلسه در خصوص اهمیت و نقش فرهنگ و جایگاه فعالیتهای فرهنگی در دانشکده نکاتی را ایراد فرمود سپس افراد حاضر در جلسه موارد پیشنهادی خود را در زمینه فعالیتهای فرهنگی در دانشکده مطرح نمودند .
معاون فرهنگی دانشجویی دکتر "عنایت اله بریزی" ضمن تاکید بر طرح مباحث اساسی و کلان فرهنگی در جلسات شورای فرهنگی خواستار استفاده حداکثری از ظرفیت بالای این شورا شدند.
ایشان با اشاره به اهمیت و جایگاه موضوع نماز در دانشکده، بر ارائه راهکارهای عملی ترویج و توسعه نماز در دانشکده تاکید و به فعالیتهای فرهنگی ارزشمند و تاثیر گذار از جمله برگزاری اردوهای فرهنگی زیارتی برای کارکنان، اساتید و دانشجویان مطرح شد./ف نوروزی فرد
نظر دهید